Ειδήσεις, νέα, εκδηλώσεις και δραστηριότητες


 

Τ. Καραπατής - Σεμινάριο Επιτροπικού Ελέγχου Ενταλμάτων

 

Με ιδιαίτερη επιτυχία η BLUE VALUE υλοποιήσε την Παρασκεύη, 10/03/2017 στη Θεσσαλονίκη το σεμινάριο  "Επιτροπικός Έλεγχος Ενταλμάτων".

Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Τριαντάφυλλος Καραπατής, Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Το σεμινάριο παρακολούθησαν στελέχη της αυτοδιοίκησης, της δημόσιας διοίκησης και των νομικών τους προσώπων δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου. Ο κ. Καραπατής ανέλυσε τις διαδικασίες και πρακτικές ελέγχου δαπανών με σκοπό την αποφυγή προβλημάτων στη θεώρηση ενταλμάτων πληρωμών και αναφέρθηκε στα νόμιμα δικαιολογητικά του χρηματικού εντάλματος ανά κατηγορία δαπάνης. Ακολούθησε συζήτηση με τους εκπαιδευόμενους και δόθηκαν απαντήσεις σε επιμέρους ερωτήματα που τέθηκαν από τους εκπαιδευόμενους και αφορούσαν στον προληπτικό, προσυμβατικό και κατασταλτικό έλεγχο δαπανών. 

     

Κοπή βασιλόπιτας Σ.Ε.Π.Β.Ε.

 

Τηρώντας και φέτος την παράδοση, τα μέλη του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος έκοψαν τη βασιλόπιτα για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς. Η BLUE VALUE παρευρέθηκε στην εκδήλωση που έλαβε μέρος στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει νέα για τις εξελίξεις στον χώρο με άλλα μέλη. Με την παρουσία τους τίμησαν τη δεξίωση δεκάδες εκπρόσωποι από τους χώρους της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, των επιμελητηρίων και των τριών πανεπιστημίων της Θεσσαλονίκης. 

http://bit.ly/2lQXVWz

Νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα 2017

 

Παρουσιάστηκε το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της BLUE VALUE για το πρώτο τρίμηνο του 2017. Επισκεφθείτε την ενότητα "Training" για να ενημερωθείτε αναλυτικά για όλα τα σεμινάρια σε όλες τις θεματικές ενότητες και να δηλώσετε έγκαιρα το ενδιαφέρον συμμετοχής σας.

Σεμινάριο : Εφαρμογή Διαχείρισης Έργων / O.T.S. - 30 / 01 / 2017

 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να καλύψει την ανάγκη για επιμόρφωση των χρηστών του προγράμματος της εφαρμογής διαχείρισης έργων της OTS.  

Η εφαρμογή διαχείρισης έργων της OTS  προσφέρει ολοκληρωμένη παρακολούθηση και διαχείριση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου των τεχνικών και ερευνητικών έργων.

Η εφαρμογή διαλειτουργεί με την εφαρμογή της «Οικονομικής Διαχείρισης» της OTS και παρέχει άμεση, πλήρη, αυτόματη on line αλληλοενημέρωση με το οικονομικό αντικείμενο του έργου, τις αποφάσεις δέσμευσης, τα παραστατικά δαπανών, τα εντάλματα, τις πληρωμές, τα γραμμάτια είσπραξης, τις αποδόσεις κρατήσεων κλπ

Ενημερωθείτε για το νέο σεμινάριο στην εφαρμογή διαχείρισης έργων της O.T.S που διοργανώνεται στις 30.01.2017 και δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

 

 

Παρουσίαση υπηρεσιών έκδοσης ψηφιακής υπογραφής & υποστήριξης στο Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ.

 

Στην Βέροια βρέθηκε χθες η BLUE VALUE, καλεσμένη του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Ημαθίας. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να παρουσιασθούν στα μέλη του Συνδέσμου όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας μας που άπτονται των Ηλεκτρονικών Διαγωνισμών Προμηθειών του Δημοσίου. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να μάθουν για τις διαδικασίες έκδοσης ψηφιακής υπογραφής όπως επίσης και να γνωρίσουν την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ. μέσα από δοκιμαστική επίδειξη του συστήματος. Στο τέλος αλλά και κατά την διάρκεια της παρουσίασης δόθηκε χρόνος ώστε να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα που γεννήθηκαν. Υπεύθυνος της παρουσίασης ήταν ο Γιώργος Αμπατζίδης, στέλεχος της BLUE VALUE.

     

Τ. Καραπατής - Σεμινάριο Επιτροπικού Ελέγχου Ενταλμάτων

Διαδικασίες και πρακτικές ελέγχου δαπανών με σκοπό την αποφυγή προβλημάτων στην θεώρηση ενταλμάτων πληρωμών παρουσίασε και ανέλυσε ο εισηγητής, Τριαντάφυλλος Καραπατής, Αναπληρωτής Επίτροπος Ελεγκτικού Συνεδρίου, στο σεμινάριο που διοργάνωσε με επιτυχία η Open Academy και έλαβε χώρα στις 20/11/2015 στην πόλη της Αλεξανδρούπολης.

 

     

First Previous  Εμφάνισε 1 από 4 σελίδες   Next Last
επιστροφή