Ειδήσεις, νέα, εκδηλώσεις και δραστηριότητες


 

Διεξαγωγή ενδοεπιχειρησιακού σεμιναρίου κατάρτισης στελεχών με θέμα : «ΠΕΙΘΩ» 11/04/2017

Η BLUE VALUE A.E. αξιοποιώντας τη μακροχρόνια συνεργασία της με την O.T.S. A.E. και με στόχο την ικανοποίηση της αυξανόμενης και διαρκούς ανάγκης των στελεχών  για επαγγελματική εξέλιξη και δια βίου κατάρτιση υλοποίεί μια σειρά από ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια στα στελέχη της  O.T.S. A.E. σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με θέμα την «ΠΕΙΘΩ» και με εισηγητή τον κ. Δημοσθένη Παπακωνσταντίνου - Πρόεδρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Διαπραγματεύσεων.

Το πρώτο διήμερο σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα  στα γραφεία της O.T.S. A.E. και το δεύτερο στη Θεσσαλονίκη στις 7 και  8  Απριλίου σε αίθουσα σεμιναρίων στο Mediterranean Palace Hotel. Ο κύκλος του σεμιναρίου «Πειθώ» θα κλείσει με το τρίτο σεμινάριο στις 21 και 22 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη στον ίδιο χώρο.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η καλλιέργεια της ικανότητας του να δημιουργείς στους άλλους θετική εντύπωση για την γνώμη σου και να πείθεις ότι τα επιχειρήματα σου είναι σωστά. Η τέχνη του να πείθεις τους άλλους είναι ένα σημαντικό εργαλείο τόσο στη διαδικασία της πώλησης και γενικότερα στις επαγγελματικές μας συναλλαγές όσο και στις προσωπικές μας σχέσεις.

επιστροφή